Om os

MG Entreprise er en pålidelig og punktlig samarbejdspartner til ethvert byggeprojekt.

MG Enterprise er et dynamisk selskab med 5 års erfaring i byggeri. Vi kan tilbyde komplette løsninger til en bred række byggeplads opgaver som; nedrivning, rengøring & rydning af byggepladser samt udlejning af faglært mandskab til din virksomhed. Vores virksomhed er certificeret i at arbejde med & håndtering af asbest, PCB, BLY og skimmel.

MG Enterprise bruger værktøj og materialer af højeste kvalitet, som sammen med vores medarbejders kvalifikationer, altid vil sikre at jeres projekt vil stå færdigt til aftalte deadline med det bedste resultat.

Entreprenør med speciale i byggeri

MG Entreprise løser opgaver i alle omfang for både privat- og erhvervskunder. Vi er specialiserede indenfor både nedrivning, støbning af fundament og miljøsanering. Du finder os på byggepladser over det meste af Sjælland og blandt andet dækker vi byerne Ishøj, Køge, Ringsted, Slagelse og Roskilde.

Vi er en certificeret virksomhed til at håndtere, fjerne og transportere sundheds- og miljøskadelige materialer og kemikalier såsom asbest og skimmelsvamp. Dette er din sikkerhed for, at vi håndterer miljøsanering med stor ansvarsbevidsthed og omtanke på både miljø og mennesker. Vi anvender udelukkende værktøj og materialer i høj kvalitet, for at sikre holdbarhed og kvalitet. Efter enhver opgave, som vi har udført, sørger vi gennem grundig oprydning og rengøring for at efterlade omgivelserne flotte.

Kontakt os for at hør nærmere om vores ydelser og få et tilbud

Er du interesseret i at vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig eller din virksomhed eller et tilbud på en af vores ydelser, er du velkommen til at kontakte os. Udfylder du vores kontaktformular, vender vi tilbage så snart som muligt. Derudover kan du også ringe til os på telefon 91 74 35 32 eller skrive til os på mail kontakt@mgenterprise.dk. Vi ser frem til at høre om projektet.