Miljøsanering

Vi tilbyder professionelle fagfolk til at fjerne skadelige materialer og kemikalier i forbindelse med byggeri.

Eksperter i miljøsanering

Hos MG Entreprise får du en komplet løsning i forbindelse med miljøsanering. Vi udfører en lang række ydelser i byggebranchen. Vores dygtige fagfolk tilgår enhver opgave professionelt med kvalitetsbevidsthed. Når vi varetager miljøsaneringen lægger vi særlig stor vægt på sikkerhed og ansvar, således vi sikrer de bedste forudsætninger for miljø og sundhed. 

Vi dækker store dele af Sjælland og tilbyder altid en solid og pålidelig samarbejdspartner på din byggeplads. Vi tager ansvar for de omgivelser, som vi arbejder i samt miljø. Det gør vi blandt andet gennem en effektiv strategi for logistik af byggeaffald og materialer. Vi kan klare enhver saneringsopgave, der måtte være behov. Miljøsanering er ofte relevant og nødvendigt som følge af:

  • Dårlig vedligeholdelse
  • Manglende ventilation
  • Som følge af vandskade

Sanering af miljø- og sundhedsskadelige materialer

Særligt i ældre byggerier er der anvendt en adskillige kemikalier og materialer, som er skadelige for sundhed og miljø. Hos MG Entreprise har vi flere års erfaring med at fjerne disse materialer, samt vi besidder de nødvendige certificeringer. Ved at benytte det korrekte udstyr og metoder er vi i stand til at håndtere, fjerne og transportere skadelige materialer og kemikalier. Således skåner vi gennem korrekt miljøsanering både miljø og mennesker. Vi tilbyder blandt andet miljøsanering af følgende:

  • Skimmel
  • Råd
  • PCB
  • Bly
  • Asbest

Kontakt os for en pålidelig samarbejdspartner til byggeprojekter

Ønsker du os til at varetage miljøsanering, er du velkommen til at kontakte os. Når vi løfter opgaven, er du sikker på, at det gøres korrekt og ansvarligt med henblik på både sundhed og miljø. Vi rådgiver gerne og kommer med et uforpligtende tilbud på projektet. Du kan enten udfylde vores kontaktformular, ringe til os på telefon 91 74 35 32 eller skrive til os på mail kontakt@mgenterprise.dk. Vi tager gerne en snak om opgaven.

MG Enterprise kan klare alle former for problemer med fugt, skimmelsvampe, asbest, PCB, bly, råd og sundhedsskadelige materialer som følge af dårlig vedligeholdelse, manglende ventilation eller efter vandskade.