Støbning af fundament

Dygtige fagfolk er vores fundament for at tilbyde gode og holdbare løsninger.

Erfaren entreprenør til støbning af fundament

Et godt fundament sikrer en optimal holdbarhed og fugtsikring af din ejendom. Hos MG Entreprise er støbning af fundament blandt vores specialer. Fundamentet er afgørende for at undgå fugtskader og sætningsskader på både ældre og nyere byggerier.

MG Entrepriser beskæftiger faglærte medarbejdere, som lægger stor vægt på kvalitet og godt håndværk. Vi har flere års erfaring med at løse en række forskellige opgaver indenfor byggebranchen, blandt andet dække vi de følgende områder:

  • Støbning af fundament
  • Miljøsanering samt asbest
  • Nedrivning, rengøring og rydning af byggepladser
  • Udlejning af faglært mandskab

Grundigt forarbejde og høj kvalitet

Det bedst mulige fundament opnås gennem et dybdegående kendskab til det underliggende materiale og underlagets fasthed. Sker det, at fundamentet ikke kan bære ejendommens vægt, vil huset synke, og der forekommer sætningsskader. Hos MG Entreprise udfører vi derfor et grundigt forarbejde og undersøgelse af underlaget, når vi støber et nyt fundament. Konsekvenser at et mangelfuldt fundament er mange, og ses eksempelvis således:

  • Fugtskader
  • Sætningsskader
  • Revner og sprækker i soklen

Kvalitet er afgørende for os, hvorfor vi altid tilbyder en løsning, som er skræddersyet til det pågældende byggeri. Når du vælger os som din samarbejdspartner i forbindelse med byggeprojektet, er du garanteret et godt resultat.

Kontakt os og hør mere om støbning af fundament

MG Entreprise dækker store dele af Sjælland, og vi er altid interesserede i at høre om, hvordan vi kan hjælpe med projektet. Ønsker du vejledning eller et tilbud, er du velkommen til at kontakte os. Du kan udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage så snart som muligt. Ligeledes er du også velkommen til at ringe til os på telefon 91 74 35 32 eller skrive til os på mail kontakt@mgenterprise.dk. Vi tager gerne en helt uforpligtende snak om opgaven.