Asbest

MG Entreprise er en professionel entreprenør til fjernelse af asbest.

Professionel Asbestsanering

Da asbest er yderst sundhedsskadeligt, er det nødvendigt, at materialet håndteres og fjernes af de rette fagfolk. Hos MG Entreprise har vi de nødvendige certificeringer og erfaring, som skal til for at udføre asbestsanering ansvarligt og med sikkerheden i orden. Vi er eksperter i miljøsanering og håndterer blandt andet det følgende:

  • PCB og bly
  • Skimmelsvamp og råd
  • Asbest

Når vi indgår som samarbejdspartner på dit byggeprojekt, garanterer vi, at du bliver mødt af pålidelige og faglærte medarbejdere med vægt på punktlighed. Vi løser enhver opgave til den aftalte tid, og vi tager stort hensyn til de omgivelser, som vi arbejder i. Vi har flere års erfaring indenfor byggeri og er i stand til at løfte adskillige opgaver, som der måtte være behov for på byggepladsen, hvad angår både miljøsanering og støbning af fundament.

Certificeret entreprenør til håndtering af asbest

For at håndtere de sundhedsskadelige materialer, som er til stede i forbindelse med byggeri og nedrivning, kræver det erfaring og certificering. MG Entreprise sørger for ansvarlig og sikker asbest- og miljøsanering. Når vi udfører opgaven fjernes, håndteres og transporteres komponenter i asbest risikofrit.

Når vi har færdiggjort saneringen, udfører vi relevant test for asbest, således vi kan dokumentere kvaliteten. Miljø og klima er altid prioriteret højt i vores arbejde, vi sørger derfor for, at materialer genbruges og afskaffes på miljørigtig vis gennem en god og velovervejet strategi for ressourcelogistik.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Mangler du en entreprenør til asbestsanering, er vi parate til at løfte opgaven. Du er velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage snarest muligt med et tilbud og rådgivning. Vi bestræber os på at vende tilbage indenfor 24 timer. Derudover kan du også kontakte os på enten telefon 50 14 02 23 eller mail as@mgenterprise.dk. Vi ser frem til at hjælpe med projektet.